Overgrowth graphic issue?

Anything related to Wolfire Games and/or its products
Post Reply
ritalin
Posts: 1
Joined: Fri Aug 10, 2012 4:27 pm

Overgrowth graphic issue?

Post by ritalin » Fri Aug 10, 2012 4:39 pm

Image This is what i get when I launch a map in overgrowth on a 64bit linux system, except now its the wolfire logo instead of the square. this the terminal output

Code: Select all

RGBA bits, depth: 8 8 8 8, 24
Anti-aliasing samples: 0
V-Sync: 0
32 texture units supported.
GL_MAX_VERTEX_UNIFORM_COMPONENTS: 16384
0 SDL joysticks found
Hardware threads: 4
libpng warning: Application built with libpng-1.2.49 but running with 1.5.9
libpng warning: Application built with libpng-1.2.49 but running with 1.5.9
libpng warning: Application built with libpng-1.2.49 but running with 1.5.9
libpng warning: Application built with libpng-1.2.49 but running with 1.5.9
libpng warning: Application built with libpng-1.2.49 but running with 1.5.9
*****************
Calculating detail textures
Simplification - starting...
Simplification - loading model...
Simplification - preamble...
Simplification - init...
Simplification - decimating...
Simplification - outputting...
Simplification - cleaning up...
Simplification - done...
Removed 2349 degenerate triangles.
Removed 2349 degenerate triangles.
Removed 2349 degenerate triangles.
Removed 3400 degenerate triangles.
Removed 3400 degenerate triangles.
Removed 3400 degenerate triangles.
Removed 4252 degenerate triangles.
Removed 4252 degenerate triangles.
Removed 4252 degenerate triangles.
Is this a libpng error or something else?

User avatar
Djemps
Posts: 285
Joined: Thu May 13, 2010 11:11 am
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: Overgrowth graphic issue?

Post by Djemps » Mon Aug 13, 2012 6:41 pm

Please register your preorder tag. Then we can move this to the SPF and give you help. Until then, please stop posting game-specific information on the generic Wolfire forum.

Post Reply