Live Chat

Please help me with an issue.

Anything related to Wolfire Games and/or its products

Please help me with an issue.

Postby tobiasbiffen » Wed May 10, 2017 3:16 pm

I booted up the game, went fine. I started the tutorial, all was well. I completed it without any issues, and when I exited the tutorial and went into the campaign, I couldn't move my camera, for some reason. I went out and downloaded an arena mod or something, and went in there, same problem. Since then I can't even move my camera in the tutorial either. I don't want to have to re-install already, wondered if this was a common issue.
tobiasbiffen
 
Posts: 1
Joined: Wed May 10, 2017 3:13 pm

Re: Please help me with an issue.

Postby merlyn » Wed May 10, 2017 5:34 pm

If you're the same guy on Reddit, I have replied there, and to your email too :)

If not, here's what I told the guy on Reddit who had this issue ->

Try unplugging everything from the computer, and plug only the mouse + keyboard back in (USB-device wise). Monitor and power of course, too

If that doesn't work, could try wiping the game's write cache, to "reset" the game - http://wiki.wolfire.com/index.php/How_t ... me's_cache

If both those things don't help, please email [email protected] and attach your logfile and hwreport.txt - Here's how to find those files on your computer: http://wiki.wolfire.com/index.php/How_T ... Overgrowth
merlyn
 
Posts: 276
Joined: Fri Aug 26, 2016 2:41 pm


Return to Wolfire

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group cron